Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, tuz, pudra şekeri, yumurta sarıları ve vanilini karıştırıp, yoğurun. Ilık süt ve yumuşatılmış margarini yavaş yavaş ilave edin ve homojen, pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, yaklaşık 15 dakika dinlendirin.
Merdaneyle 1 cm kalınlığında açın. Su bardağı ile halka şeklinde hamurlar kesin ve küçük bir kapak yardımıyla ortalarını delerek çıkartın.
Tüm hamurları unlanmış bir bezin üzerine dizin ve üzerini nemli bir bezle kapatarak, kabarana kadar 20-30 dakika mayalandırın.
Kızgın yağda her iki yüzünü kızartın ve bir tepsiye dizin.
Çikolata sosu için, çikolatayı bir kapta eriterek, süt ile karıştırın.
Kızartılan hamurların bir yüzünü çikolata sosuna batırın. Sosla kaplanmış Donut’sların üzerini, hindistan cevizi, öğütülmüş fındık ve badem ile süsleyin.