Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, ılık süt, tuz, şeker ve yumurtayı karıştırıp, yoğurun. Yumuşatılmış margarini ekleyin ve homojen, yüzeyi parlak, yapışkan olmayan bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, 20 dakika dinlendirin.
Hamuru 3 eşit parçaya bölün ve daire şeklinde açın. 3 ayrı tart kalıbına kenarları yüksekte kalacak şekilde yerleştirin.
Elmaların kabuğunu soyun ve dilimleyin. Kabın dışından başlayıp ortasına doğru dönerek yerleştirin.
3 ayrı tart kalıbı için, tereyağnı ve şekeri 3 parçaya bölün ve elmaların üzerine önce tereyağnı yerleştirin, ardından şekeri serpin.
Önceden 190-200° C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 20 dakika pişirin.