Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, süt, sıvı yağ, yumurta, tuz ve şekeri karıştırarak yoğurun. Hamuru bekletmeden 4 eşit parçaya bölün, yuvarlayın.
Bezeleri tepsi büyüklüğünde açın.
Birinci yufkanın üzerine iyice yumuşatılmış margarinden sürün. Üzerine ikinci yufkayı yerleştirip, tekrar margarinden sürün.
Üçüncü yufkayı serip, kalan margarinin tamamını sürün. Son olarak dördüncü yufkayı da serip, zarf şeklinde katlayın. Strece sarın ve yaklaşık 1 saat buzdolabında bekletin.
Hamuru dikdörtgen şeklinde açın ve üçgen parçalar kesin. Üzerine zeytin ezmesini sürün. Rulo şeklinde sarıp, yarım ay şekli verin.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin ve yaklaşık 45 dakika mayalandırın.
Üzerine yumurta sarısı sürün. Önceden 170-180°C'de ısıtılmış fırında, yaklaşık 15 dakika pişirin.