Ölçü Dönüşüm Tablosu için tıklayın.
Un, maya, ılık su ve tuzu karıştırın. Yavaş yavaş zeytinyağnı ekleyin ve homojen, yüzeyi parlak, yapışkan olmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle kapatarak, 20 dakika dinlendirin.
Domates sosu için, domates kabuklarını soyun, rendeleyin ve suyunu bir miktar süzün. Tuz, karabiber, nane ve zeytinyağnı ekleyin.
Garnitür için, sucuk, salam, sosis, domates ve yeşil biberi doğrayın. Zeytinlerin çekirdeğini çıkarın.
Hamuru merdaneyle daire şeklinde açın ve yağlı tepsiye yerleştirin. Üzerini kapatarak, 15 dakika mayalandırın.
Üzerine domates sosunu yayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve garnitürleri yerleştirin.
Önceden 200°C’de ısıtılmış fırında, yaklaşık 20 dakika pişirin.