ANA SAYFA
Please select your language
ENGLISH
        

Gazozlu Poğaça

MALZEMELER
(7 KİŞİLİK)
Hamur:
• 1 paket Yuva 42g Yaş Maya
• 1 çorba kaşığı şeker (20 g)
• 1 su bardağı gazoz (220 g)
• 1 kg un (9 su bardağı)
• 250 g margarin
• 1/2 çay bardağı su (50 g )
Garnitür:
• 1 adet yumurta sarısı
• 1/2 çay bardağı sıvı yağ(50 g)
• 1 tutam çörek otu

HAZIRLANIŞI
Un, şeker ve Yuva maya’ya oda sıcaklığındaki gazoz ilave edilerek yoğurulur ve margarin eklenir. Hamur istenilen kıvamda olana kadar yoğrulur. 20 dk. dinlendirilir. Hamur 4 parçaya ayrılır, her parça merdaneyle açılır ve 8 parçaya bölünür. İçine hazırlanan peynir karışımı konulur. Rulo halinde sarılır, üzerine yumurta sarısı ve çörekotu serpilir, ılık bir yerde 15-20 dk dinlendirilir. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dk. pişirilir. Fırından alınınca sıcakken üzerleri hafif yağlanır ve servis yapılır.
Tavsiye: İstenirse hamur topları merdane yardımı ile açılıp içine kıymalı ya da peynirli iç konabilir.

Tarifimiz  denenmiştir.

 

 

YAZDIRMAK İÇİN TIKLAYINIZ PAYLAŞ PAYLAŞ
YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ TARİF EKLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmış olmalısınız.
Üye iseniz lütfen giriş yapınız veya üye olmak için tıklayınız.

Yorumlar

ellerinize sağlık deneyim blogumda paylaşıcam

esmerist - 27-03-2013 11:32
ellerinize sağlık

özgealpkaya - 05-03-2013 10:00
harika görnüyo

kbrdmrnl - 11-09-2012 04:53
harika..

alleez - 01-04-2012 09:07
Cok pratik

melek79 - 29-03-2012 11:37
çok güzelll oluyr...


esraemrah - 16-03-2012 07:42
Gazozlu pogaça hiç yapmamıştım denemek lazım

neslihankoçak - 27-02-2012 10:16
Denemeyen kalkmasın :)))

hicran - 28-10-2011 11:37
çoook beğendim harika oldu

mbal - 28-10-2011 03:16
bende ilk duyuyorum denıcem en kısa zamanda nefis görünüyo

leylinur - 19-10-2011 05:25
GAZOZLU BÖREK YAPIYORUM TATLI SÜPER OLUYOR EMININ KI POGACADA GÜZEL OLUR

hicran - 19-10-2011 02:03
çocuklarm bylır poğaçaya....


güliz - 23-08-2011 11:45
gazoz hamurları daha puf puf yapıyor .sizin eliniz değdiği için daha güzel .

nıluferdonmez - 06-08-2011 02:13
çok güzel oldu

dido - 22-05-2011 05:22
çok güzel

saraykent - 12-04-2011 11:10
ben gazozlu poğça yemedim ama gazozlu börek yedim mükemmel oluyor.

sıla - 23-03-2011 04:22
güzel olmuştur ellerinize saglık..

gülüm42 - 15-03-2011 06:23
çok pratik güzel

nigar23 - 04-03-2011 04:24
olsa şimdi çayın yanında süper olurdu

ecem65 - 11-02-2011 05:06
ne güzel kızarmış

nevince - 06-02-2011 08:44
en kısa zamanda deneyeceğim

nigar23 - 12-01-2011 02:44
çıtır çıtır bir lezzet

ecem65 - 07-01-2011 06:53
gazozlu bende duymamıştım denemek lazım..

GÜLHAN - 23-12-2010 07:17
sodalısını duydumda gazozu hiç duymamıştım.

gülüm42 - 08-12-2010 11:50
çıtır çıtır ne güzel

nigar23 - 06-12-2010 02:21
denemek isterim

nigar23 - 26-11-2010 02:14
elvan gazozu vardı eskiden
sakız tadlı
onunla denemek isterdim


aybar - 22-11-2010 04:00
cok degisik ilgimi cekti en kisa zamanda denemek isterim

sekerlik - 20-10-2010 12:06
hic duymadim nasil olur acaba denemek lazim

- 17-10-2010 12:49
tatlısını yaparız ama poğacada ilk defa duyuyorum.

duygusal - 12-10-2010 09:09
acaba bu kadar guzel olurmu diye dusunuyorum

- 29-09-2010 03:15
ilk kez duydum denemek isterim ama cesaret edemiyorum sonuc iyi cikmazsa diye

bastaci - 27-09-2010 01:13
duymamistim cok sasirdim sodali pogaca duymustum ama gazozlu pogaca ilk kez

rezene - 27-09-2010 12:49
ilk kez boyle bir tarif goruyorum cok ilgimi cekti denemeyi dusunuyorum umarim sonucta guzel olur

- 20-09-2010 02:31
adini duymustum ama hic yemedim denemeyi isterim ama acikcasi cesaret edemiyorum nasil olur acaba

- 20-09-2010 12:47
DENEMELİYİM

asiye - 19-09-2010 12:50
margarini daha kullanamazmıyız neden 250 gr 150 gr olsa nasıl olur acaba

emineburak - 31-08-2010 01:07
gazozlu pogacayi duydum hic yemedim denemeyi dusunuyorum firsat bulunca

altintop - 30-08-2010 03:20
deneyecegim ..

duygusal - 29-08-2010 04:29
ben bu tür poğaçalarda içinde peynirli olarak seviyorum

emineburak - 26-08-2010 02:37
değişik bir tarif denemek lazım..

ilaydardaysun - 18-08-2010 01:46
Değerli Ümran Hanım,
Tarifimizde kullanılan margarin miktarı 250 g'dır. Dikkatiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Yuva Maya

yuvamaya - 17-08-2010 03:48
ay ben boreklere dokuodum ama ... heralde puacadada olurrr bi demnemek lazım .....

esmossa - 11-08-2010 01:13
gazozu tatlıda biliyorumda poçada hiç duymadım.

duygusal - 11-08-2010 11:51
güzel de margarin miktarı verilmemiş...

umran - 10-08-2010 06:12
değişik bir tarif

AyNuR_166 - 09-08-2010 05:25
gazozlu mu he he eh

saniyekaradag - 09-08-2010 01:46
çok güzel görünüyolar hemen deniycemm:)

gazbent - 08-08-2010 09:02
insan bunun görüntüsüyle bile doyar ya çok güzel gözüküyolar ilginç tariflere bayılıyorum en kısa zamanda denicem

ali - 31-07-2010 07:31
olsada yesek sıcak sıcak.

duygusal - 24-07-2010 02:53
güzel olur umarım.

aslım42 - 21-07-2010 05:54
yengem denemiş çok güzel olmuş bende deneyeceğim

mersinli - 19-07-2010 07:21
gazozlusunu hiç denememiştim.

aslım42 - 12-07-2010 03:12
denemedim henüz ama çok merak ettim, en kısa zamanda deneyeceğim

aysenarmutcu - 06-07-2010 07:29
hamur işi dendimi hepsi birbirinden güzel.

duygusal - 05-07-2010 10:59
içine her türlü garnitür konulabilir sanırım.

duygusal - 02-07-2010 10:46
poğaçanın her çeşidi nefis oluyor,bunu ilk defa deneyecegim.

aslizehram - 02-07-2010 10:36
oldukça ilginç gazozla poğaçayı ilk kez duyuyorum

esrakenet - 26-06-2010 03:45
denicem görünüş süper


cenan - 19-06-2010 03:21
1 kilo un bence çok fazla. Bu yüzden tarifi yarım ölçü denedim Unu göz kararı ekledim. Kıyır kıyır ağızda dağılan bir poğaça oldu.

fatuana - 13-06-2010 10:05
gazoz kulaga farklı gelıyor ama denenmek lazım bence

mehtap38 - 13-06-2010 08:17
gazoz tatlı yapımında daha güzel oluyor,kapagıylada kesiyoruz,çok değişk bişey.

duygusal - 11-06-2010 08:34
valla çok entrasan,ilkönce ismi dikkatimi çekti,gazozlu kek biliyorumda poacayı ilk kez duydum. deneyecegim.....

önem - 11-06-2010 01:44
nefis görünüyor gazozlu oluşu çok dikkatimi çekti

1904 - 10-06-2010 06:48
Mayaya şeker katılmasının nedendi, canlı bir mikroorganizma olan mayanın beslenerek daha çabuk üre ve kabarma meydana getirmesini sağlamaktır. Gazozun mayayla birlikte kullanılması ise, daha farklı ve gevrek bir doku ve kıvam elde etmektir. Bence en iy sonuç soda veya doğal madensuyu ile alınır. Eğer yoksa gazoz da kullanılabilir.

fatuana - 10-06-2010 12:40
Mayaya katılan şeker yerine gazoz kullanılıyor sanırım.İlginç geldi ama denemek isterim.

cangz - 10-06-2010 12:28
çok tatlı soda dahamı iyi olurdu

arda05 - 06-06-2010 12:08
gazoz hamurişlerine ayrı lezzet veriyor bence,tatlıda dahada güzel oluyor.

duygusal - 03-06-2010 10:48
kabarması için gazoz kullanılıyor sanırım denemek lazım

xcelis - 26-05-2010 04:41
bence çok güzel olur

glcn - 26-05-2010 01:39
Ben peynirlisini yartım mükemmel oldu.

suzem - 22-05-2010 04:21
ilginç bir tarif..

yesim - 15-05-2010 04:05
sodalıyı denedim gayet güzel gazoz niğde gazozu olursabir başka olur

esmossa - 13-05-2010 05:17
ben sodalısını denedim güzeldi.

nigar23 - 12-05-2010 11:52
nar gibide kızarmışlar denemeliyim

nevince - 09-05-2010 11:21
gazozlu tatlıyı denedik ama bunu hiç bilmiyordum denemeliyim


gülüm42 - 04-05-2010 12:45
gazozlu kek gibi güzel oluyordur heralde

BSAY81 - 24-04-2010 12:53
gazozlu kek yapmıştım ama gazozlu poğaca duyamışdım

kadriye - 07-04-2010 11:18
güzel ve pasit .

ecem65 - 05-04-2010 05:47
gazozlu hiç denememiştim en kısa zamanda deneyeceğim..

yasmin65 - 03-04-2010 10:48
çok güzel görünüyolar ilk defa denicem

esmossa - 03-04-2010 05:56
çok güzel görünüyo

esmossa - 01-04-2010 06:56
gazozlu hiç denemedim bakalım nasıl olucak

dimple1905 - 25-03-2010 01:24
çıtır çıtır

nigar23 - 18-03-2010 12:31
oncelıkle herkeze merhaba yenı kayıt oldum ve ılk farklı tarıfı burda gordum gazozlu pogaca hiç duymamıştım en kısa zamanda deneyecegim

dlkgamzelim - 17-03-2010 01:10
güzel ve pasit

nigar23 - 16-03-2010 12:07
çok merak ettim.yarın ilk işim onu denemek olacak.sonucu yazarım.

mavizambak - 15-03-2010 10:23
gazozla hiç denemedim acaba nasıl oluyor

tıv41 - 13-03-2010 08:44
hemen deneyeceğim acaba bunu kuru mayayla yapsam nasıl olur ben sürekli bulamıyorum diye 11 gr instantları stokladım

yoncimik - 12-03-2010 07:33
gazozlular daha güzel oluyo çıtır çıtır

esmossa - 12-03-2010 05:14
gazozlusunu hiç denemedim denemek lazım

nigar23 - 12-03-2010 11:50
gazozlusunu hiç denemedim,deniycm...

lütfiye - 12-03-2010 10:02
sodalısını yapmıştım harika oluyor ama bunu da deneyeceğim. ellerinize sağlık.

yesimelgiz - 04-03-2010 08:08
gazozlu mmm hiç denemedim ilk defa sizden duydum maya un gazoz üçlemesi ya bende deneyim büyük bişi kaçırmışım sanırım :(

xcelis - 02-03-2010 10:32
çok guzel gözukuyor

CEMİLECE LEZZETLER - 28-02-2010 06:18
yetenek sende yemistim birkac kere cok guzeldi bende denemek istiyorum yarin ama biraz cesaret edemiyorum ya senin yaptiklarin gibi olmaza sen hep dersin bu tarifi guzellistiren gazoz maya un diye bakalim

- 25-02-2010 01:52
seneler önce yapıyordum tarifini kaybetmiştim çok güzel oluyordu tekrar deneyeceğim

asya - 23-02-2010 09:54
ayrica kiymalisi da super oluyor

yetenek - 20-02-2010 10:50
gazoz maya un uclemesi sonuc super super

yetenek - 07-02-2010 02:25
evet gazoz ve maya lezzetini arttiriyor becerikli

- 06-02-2010 11:02
gazozlu tarifler ayrı bir lezzet katıyor hamur işlerine

dimple1905 - 06-02-2010 08:52
cok severek yapiyorum soda ve maya lezzetini artiriyor istediginiz sonuca kolayca ulastiriyor

- 06-02-2010 02:44
Gazozlu denemştim daha önce ama pek becerememiştim

myway - 04-02-2010 08:43
bende ilk defa duydum en kısa zamanda deniycm

ap.aci - 04-02-2010 02:27
soda daha fazla kabarmasını sağlıyor ve daha lezzetli oluyor..

nesrin_bilyay - 01-02-2010 10:03
rahatlikla yapilan bir tarif yapmasi kolay kabarikligi lezzeti mukkemel gazoz ve maya ikilisi sizi istediginiz sonuca ulastiriyor

yetenek - 22-01-2010 03:28
sodalıyı biliyorum ama bunu da denemek t fayda var

nilgün27 - 19-01-2010 06:45
sodalısını yapmıştım daha önce o da çok güzel kabartıyor

tozpembe79 - 09-01-2010 12:16
gazoz daha fazla kabarmasını sağlıyor

mehtap - 09-01-2010 12:37
gazozu kekte duymuştum bunu ilk kez duyuyorum

catpat077 - 06-01-2010 11:16
güzel görünüyor

hatice23 - 05-01-2010 03:47
GAZOZ SANIRIM KITIRLIKVERİO POĞACAYA

NEVİN41 - 05-01-2010 08:49
çok güzel

ilhan6532 - 01-01-2010 08:58
yanında sıcacık çayla nasıl harika olur valla

dersimlim - 01-01-2010 12:55
güzel tat verir

aysell - 29-12-2009 02:13
gazozu koymalarının sebebi herhalde gevrek olması için

dino - 28-12-2009 08:19
gazoz ilginç doğrusu

alleez - 27-12-2009 05:55
merak ettim ilginç

asze - 25-12-2009 12:59
bugun arkadasimda yapmis getirdi guzel yapmis cok mutluydu yeni ogrenen birisi olarak cok istekli degisik tarifler ogrenmeye

yetenek - 24-12-2009 11:05
görüntüsü pastane açmasına benziyor acaba tadı nasıl olur

tizbul - 21-12-2009 03:08
Gazoza karşı önyargılıydım ama yorumlardan sonra denemeye karar verdim. Aslında mayalı vepuff puff poğaça severim ve gazozun gevrek yaptığını düşünüyordum ama en iyisi bir denemeli...

fatuana - 17-12-2009 12:26
kıymalı denedim çok güzel oldu..

gulcan.pelin - 16-12-2009 08:50
benimde buna benzer bir taarifim var ben su yerine süt kullanıyorum.

Qharizma - 16-12-2009 03:38
deniyimm

incisev - 16-12-2009 12:33
sevgi ve yuva maya ile yapılan herşey güzeldir

dino - 15-12-2009 12:03
Gazozun etkisi karbonat görevi yapıyor sanırım. Denemekte yarar var.Teşekkürler

bastat - 14-12-2009 09:44
guzel sozlerin icin tesekkurler gazozlu pogaca da alternatiflerde epeyce var bazilari gazoz miktarini 200 gram olarak tercih edebiliyorcorek otunun yanisira birazda susam ilave ediliyor ayrica bazilari peynirle kasar lorunu karistirarak kullaniyor

yetenek - 13-12-2009 10:49
ilk defa dudum merak ettim tadını

venusger - 13-12-2009 09:28
gercekten yetenekcim senin tarifin daha guzel oldu bayildik sodali kabak boregine

- 12-12-2009 11:29
denedim gazozlu pogaca guzel oldu ama sodali kabak boregi daha da guzel geldi bana yetenek

- 12-12-2009 11:15
ilk defa böyle bişey duydum.denicem

seda33 - 12-12-2009 03:53
cok sevindim cunku yapmasi cok kolaydir sodali kabak boregini gazozlu pogacada guzel

yetenek - 11-12-2009 12:55
sagol yetenek bugun sodali kabak boregini yaptim super oldu bayildilar gazozlu pogacaya gelince yarin belki yapmayi dusunuyorum sitedeki tum tarifler mukemmel

- 11-12-2009 12:00
tarif isteyenlere bu sitenin adresini veriyorum

dino - 10-12-2009 09:48
cok sagol yetenek kabakli soda boregini cok begendiler tarifini istediler verdim gazozlu pogaca da guzel ama nedense bazilari onyargili yaklasiyor o yuzden sodali kabak boregi yaptim bu arada yarin yada en kisa zamanda gazozlu pogacayi yapip arkadasima goturecegim

- 10-12-2009 07:59
YİNE ACIKTIM

dino - 10-12-2009 04:10
GAzoozlu börek iyi oluyorda poğaçada nasıl olur bilmem denemek lazım..

nuray.uzunc - 10-12-2009 02:28
börek güzel oluyorda poğaçayı denemek lazım

nuray.uzunc - 10-12-2009 02:27
güzel bişeye benziyor ama denemedm yani henüz bakıoruz teşekkür edrm paylaştığınız için



elif2005 - 10-12-2009 01:09
Gazoz lu börek güzel oluyor. Ama poğaçıyı sanki gevrek yapar diye düşünüyorum. Be pyff puff poğaçaları seviyorum.

fatuana - 10-12-2009 11:07
paylasim cok onemli birilerini mutlu edince bende cok mutlu oluyorum bugun sana lazim olur yarin sen baska birsey yaparsin bana lazim olur simdiden ellerine emegine saglik sen ve misafirlerin afiyetle yersiniz insallah becerikli basaracagindan eminim

yetenek - 10-12-2009 02:23
supersin yetenek bende dusunuyordum yarin uzun zamandir gorusemedigim arkadaslarim gelecek degisik ne yapsam diye dusunuyor sitedeki tariflerden bakayim derken gordum muhakkak yaparim yarina daha once arkadaslarla geldigimizde yapmistin hepimiz bayildik yedik tekrar istedik bakalim bende senin gibi guzel yapabilirmiyim sagol yetenek beni bir dertten kurtardin

- 10-12-2009 01:00
ne cabuk yazmissin sagol yetenek yarin misafirim gelecek onlara yapmak istiyorum cok mutlu oldum supermis sodali kabak boregi tarifi cok kolaylikla yapilir yarin sonucu yazarim beni kirmadigin icin tesekkurler emegine saglik

- 10-12-2009 12:38
tamam madem istiyorsun yazayim sodali kabak boregi malzemeler 4 adet yufka 1 adet kabak yarim demet dereotu istenirse biraz daha konulur 1 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 sise soda 1 caybardagi zeytinyagi hazirlanisi orta buyuklukte bir tepsi yaglanir 1 yufkayi burusturarak tepsinin tabanina konulur ardindan 2. yufkayi da burusturarak yayin hazirladiginiz rendelenmis kabak beyaz peynir ince ince kiyilmis dereotu karisimini yufkalarin ustune yayin uzerine tekrar yufkalari doseyin soda yumurta ve zeytinyagini bir kapta iyice cirpip dokun 200 derecelik firinda 30 dakika pisirin pisirme suresi bazi firinlarda 35 hatta 40 dakikayi da bulabiliyor

yetenek - 10-12-2009 12:34
oohh olsada yesekk

aysell - 10-12-2009 12:14
sodali kabak boregi mi adini cok duydum ama tam tarifini bilmiyorum yazarmisin acaba

- 10-12-2009 12:11
bu guzel tarifi arkadasima da anlattim cok begendi sodali pogaca gazozlu borek yedigini ilk kez gazozlu pogaca deneyecegini soyledi bildigim yada yeni ogrendigim guzel olan tarifleri paylasmayi cok seviyorumm birde sodali kabak boregi cok guzel oluyor arkadaslar cok begeniyor bende kirmayip sodali kabak boregi yapiyorum

yetenek - 10-12-2009 12:09
yok sevmem

hatice23 - 09-12-2009 04:38
gazozolu böreki yemiştim ve güzeldi aminin pogacası da güzel olur

ozgekoc - 09-12-2009 01:31
ben de yuva mayayı kullanıyorum gerçekten mükemmel bu tarifide en kısa zamanda deneyeceğim

gözde bilge - 09-12-2009 01:14
denemek lazım

aysezer222 - 09-12-2009 09:06
hic tereddut etmeden rahatlikla yapabilirsiniz sonuc mukkemmel oluyor zate en onemli unsurlardan birisi maya yuvamaya ile yapibnca endiseye gerek yok ben mayali tariflerimde yuvamaya cesitlerini kullaniyorum gazozlu borekte guzel oluyor

yetenek - 09-12-2009 03:32
gazozlu evet mutaka güzeldir denemekde fayda var.

hayal - 08-12-2009 06:47
gazoz hamurun dahada yumuşak olmasını sağlıyor deneyin göreceksiniz

buklem - 07-12-2009 10:09
denemem lazım valla guzel gorunuyor

nursen - 07-12-2009 09:06
denemek lazım. Gazozlu kek yapmıştım.

mujgan - 07-12-2009 03:57
İLGİNÇ BİR TARİF....

yasmer - 07-12-2009 11:09
Kaşarlorunu şahsen özellikle tavsiye ederim. Harika oluyor.

fatuana - 07-12-2009 11:06
buda cok ilginc bir tarif, denemeye deger

demari - 07-12-2009 10:52
gazozlusunuda ilk defa duyuyorum

emineburak - 07-12-2009 01:24
denemeyi dusunuyorum sodali pogaca sodali borek yemistim sagolsun yetenek cok guzel yapiyor sodali boregi gazozlu pogacayida yetenek te yemistim cok guzel denemek icine biraz kasarloru ile peyniri karistirip koysam nasil olur acaba

- 06-12-2009 12:42
gazozlu pogaca ılk defa duyuyorum ne yalan söyliyeyim denemeye deger ama

ataberk - 06-12-2009 12:24
gazozlu börek biliyordum ama poğaçayı ilk defa duydum hoş olur bence:)

cicikan - 05-12-2009 11:17
denemek lazım hiç yapmadım

özlenaz - 05-12-2009 09:20
super oluyor sodalida guzel oluyor ben ayrica sodali borek yapiyorum cok begeniyorlar gazozlu pogaca da ilk bakista nasil olur diye dusunuluyor ama deneyince super bir lezzet cikiyor

yetenek - 05-12-2009 08:18
gazoz ve puaca cok tezat geliyo insana ama.tadınca gercekden güzel

beybii - 05-12-2009 06:29
içine peynir ve ceviz koydum güzel oldu


mehtap - 05-12-2009 03:34
çok değişik denicem

melos - 05-12-2009 12:53
bende araniza simdi katilmis bulunmaktayim siteyi cok degerli burdaki adiyla yetenek sayesinde ulastim cok guzel tarifte cok guzel gazozlu pogaca duydum ama denemedim en kisa zamanda denemek lazim guzel gorunuyor

- 05-12-2009 01:38
valla muhtesem duruyor

nursen - 04-12-2009 11:11
gazozlu çok güzel oluyor,gazozun hafif şeker tadını alıyorsunuz.

mesepalamudu - 04-12-2009 10:30
okadar iştah acıcı duruyorki

beybii - 04-12-2009 08:15
gazoz sanırım daha iyi kabartma etkisi veriyormuş diye duydum

gülirana - 04-12-2009 06:08
yok sevmem

hatice23 - 04-12-2009 05:29
ayılana gazozlu poğaça bayılana gazozlu poğaça

ESRAPEK - 04-12-2009 04:43
GAZOZO BENDE MERAK ETTİM, DENENECEKLER LİSTESİNE ALDIM...

CDE - 04-12-2009 02:20
gazozlu pogaca cok guzel oluyor yeterki maya en onemli unsur iyi secilsin bazilari aceleden son kullanma tarihine bakmiyor sonuc kotu oluyor yoksa super bir lezzet tipki sodali pogaca sodali borek gazozlu borek gibi

yetenek - 04-12-2009 03:46
gazoz nasıl bir tat veriyor merak ettim doğrusu .deneyeceğim..

rosee_ - 03-12-2009 02:17
İlginç ve degişik bi tarif.Kesinlikle deniyecegim

stafex - 03-12-2009 02:10
SÜPER

nursen - 03-12-2009 01:47
güzel görünüyo deniycemm

incisev - 03-12-2009 11:46
gazozla yapılması ilginç denenebilir

iris - 03-12-2009 12:11
selam gazozlu açma duydum fakat poğaça duymamıştım nefis görünüyor .denemek lazım,ellerinize sağlık.sevgiler..

inci özsoy - 02-12-2009 05:18
Maden suyunu duydum da gazozu ilk defa duyuyorum . Ama güzel olacağını düşünüyorum. Deneyecem .

jasmin41 - 02-12-2009 04:39
gozoz degilde maden suyu ıle yapsak bu tarıfı guzel olurmu arkadaslar

esmos - 02-12-2009 01:46
gazozlu kek yapıyordum ama gazozlu poğacayı hiç duymamıştım

gungem - 02-12-2009 12:48
gazozlu olması hayli ilginç.

gulsevdam - 02-12-2009 12:19
Ben denemiştim ve lezzeti hakkında da daha önce yorum yapıp paylaşmıştım...

fatuana - 02-12-2009 09:42
ben denedimm güzell tavsiye ederim

ilya - 02-12-2009 04:52
Gazozu ilk defa duyuyorum deneyen varsa paylaşsın lütfen tadını

adavapuru - 01-12-2009 10:56
Ben denedim. Mayalı olduğu için fazla şekerli olmuyor zaten. Hamura gazoz da eklendiği için de oldukça gevrek oluyor.

fatuana - 01-12-2009 10:43
gazozlu olunca acba şekerli mi oluyor yapan var mı?

kamile44 - 01-12-2009 08:09
maden suyunu duymuşrum ama gazozu ilk defa duydum.

ayla26 - 01-12-2009 07:08
en kısa zamanda deneyeceğim bi tarif

esra65 - 01-12-2009 05:57
Sırf merak için bile yapılacak bir tarif.

pink - 01-12-2009 05:25
gazozlu böreğin tadına bakmıştım ama poğaça ilk defa duyuyorum değişik olmalı...

araZ87 - 01-12-2009 03:06
geçenlerde teyzemin kızında yemiştim çok harika olmuş en kısa zamanda bende eşime yapmayı düşünüyorum...

anewday - 01-12-2009 02:50
Gerçekten de maya çok önemli. Daha da önemlisi mayanın uygun bir şekikde kullanma yöntemini bilmek ve fermantasyondan servis aşamasına kadar tüm ince detayları ve püf noktalarını uygulabilmek....

fatuana - 01-12-2009 12:36
cok guzel ve yapmasida cok kolay ben tum yogunlugun icinde firsat buldugum an muhakkak bir seyler deniyorum tabbi kolay olmuyor hem ev hem is hem bebek hem bloglar burda suna dikkat ettim tum marifet mayada cunku bu tarifi gecen hafta bir arkadasim denemis oda sicakligindaki gazozu ilava edttikten sonra un seker maya ve gazoz dan sonra cok acayip olmus merdaneyle acmaya calisirken sonuc kotu olmus o da yarim birakmis ki her zaman yapan insan amator degil o yuzden maya cok onemli

yetenek - 26-11-2009 01:40
bende ilk kez duydum ilginç geldi

gulcin - 23-11-2009 12:13
ilk defa duyuyorum sağolsun yuvamaya

hatice23 - 22-11-2009 02:44
Bu sitede çok güzel tarifler varmış niye daha önce keşfetmedim ki mayalı hamur işi çok yapıyorum.

adriana1983 - 21-11-2009 10:37
Maya tek başına zaten puf puff bir hamur olmasını sağlıyor. Açıkçası hem gazoz hem maya;yani ikisi bir arada nasıl olur? Hiç denemediğim için bilemeyeceğim. Gazoz hamura sanki biraz gevreklik verir, diye tahmin ediyorum. Gazozlu kek ve sodalı börek güzel oluyor; ama mayalı gazozlu poğaçayı da en azından bir denemekte fayda var..

fatuana - 17-11-2009 06:27
gazozlu kek duydum ama pogaça duymadım kabarması açısından kullanılabilir zaten poğaçalar hafif tatlı oluyor

naime - 15-11-2009 09:54
Bu gidişle buradaki tüm tarifleri denemiş olacağım... Zaten, YUva Mayalı tarifler için ayrı bir ajanda açtım, kendime...Teşekkürler, YUva Maya. Yeni tarifler de bekliyoruz. Sayenizde tarif repertuarımız gittikçe gelişiyor.

fatuana - 10-11-2009 10:57
çok lezzetli görünüyor.

jane - 02-11-2009 11:49
bazilari yarimbardak gazoz yarim bardak soda kulanarak ta yapiyormus gelen misafirlerimden birisi soyledi

yetenek - 25-10-2009 01:48
misafirlerim cok begendi bundan sonra da yaparim artik

yetenek - 22-10-2009 11:24
bugun denedim biraz sonra misafirler gelecek bakalim

yetenek - 22-10-2009 08:19
ilginc degisik bir tarif ozellikle gazoz olayi ilgimi cekti bende denemeyi dusunuyorum

yetenek - 16-10-2009 12:27
bencede tatlı olmazmı

nurhan43 - 15-10-2009 03:54
yeni üyeyim,bütün tarifleri inceliyorum.Uygulaması kolay bir tarif.

Ozdesleyla - 14-10-2009 10:21
şekerli bir tat veriyormu acaba

mehtap - 14-10-2009 04:25
çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim

ozlemehm - 14-10-2009 04:14
denemek isterim. hiç denemediğim bir tarif..

keleverek81 - 13-10-2009 03:59
Gazoz bardağa konmadan önce kendi şişesinde oda ısısında bekleyene kadar açılmamamlı. gazozun gazının gitmemesi gerekiyor...

hawwa - 13-10-2009 03:41
gazozlu mu ?? denemek istiyorum en kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler

zelis - 08-10-2009 10:44
Değerli Üyelerimiz,
Bu tarifimizde kullanılan sade gazozdur.
Tariflerinizde kolaylıklar dileriz.
Afiyet olsun


yuvamaya - 08-10-2009 01:25
Gazoz nasıl bir tat katacak merak ettim.

pink - 04-10-2009 03:18
Ellerinize sağlık,bende gazozlu keki duydum ama poğçayı hiç duymamıştım.

nilnurah - 04-10-2009 02:44
sodayı duydum ama gazozu hiç duymamıştım bildiğimiz sade gazoz heralde dimi?????

banucuk - 04-10-2009 12:15
HAMUR İŞİ TARİFLER
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLAR